Amazon darba piedāvājumi: kā pieteikties vakantajiem darba pienākumiem

Amazonas pieņemšanas process nodrošina daudzas darba iespējas. Šis ceļvedis vienkāršo pieteikuma procesu jums.

Jūs atklāsiet galvenos soļus, lai uzlabotu savas izredzes iegūt darbu. Šis ceļvedis kalpo kā skaidrs un vienkāršs resurss, lai palielinātu jūsu pašpārliecību, veicot pieteikuma procesu.

ADVERTISEMENT

Amazon: Kompānijas Pārskats

Amazon sāka kā vienkāršs tiešsaistes grāmatu veikals no Jeff Bezos garāžas 1994. gadā. Ātri paplašinoties, tas iekļāva preču klāstu, piemēram, elektroniku, mēbeles un pārtiku.

Uzņēmums kļuva par publiski pieejamu 1997. gadā un sāka iegādāties preces no visas pasaules līdz 1998. gadam. Līdz 2015. gadam Amazon kļuva par galveno ASV izplatītāju, apsteidzot Walmart.

2017. gadā tas paplašinājās, iegādājoties Whole Foods. Šodien Amazon ir zināms daudzu mājsaimniecību vidū, piedāvājot ātru piegādi un plašu preču izvēli, kļūstot par dominējošo mazumtirdzniecības nozīmnieku.

ADVERTISEMENT

Darba iespējas

Uzņēmums piedāvā dažādas darba vakances. Jūs varat atrast pozīcijas vairākās izpildes centros un kā mazumtirgotāju klientu apkalpošanas pārstāvis.

Korporatīvās lomas ietver finanses, cilvēkresursus un mārketingu. Ja jums ir tehnoloģiju prasmes, ņemiet vērā lomas programmatūras izstrādē vai datu analīzē.

Radošie cilvēki varētu veiksmīgi strādāt dizaina lomās, veidojot uzņēmuma zīmola un estētiku.

ADVERTISEMENT

Pieteikšanās process

Sāc savu darba meklēšanu, ievērojot šeit norādītos soļus. 

Šis ceļvedis palīdz tev katrā pieteikšanās procesa posmā, sākot no vakancēm atpazīšanas līdz lomas prasību saprašanai.

Darba meklēšana

Doties uz Amazon Jobs, lai pārbaudītu pašreizējos vakances. Šī ir oficiālā vietne jaunākajiem darba sludinājumiem.

Vietne ir viegli lietojama un piedāvā filtrus, kas ļauj saskaņot savu meklējumu pēc atrašanās vietas, darba veida vai darba līmeņa, palīdzot atrast piemērotu darbu ātri.

Konta iestatīšana

Konta iestatīšana Amazon Jobs ir vienkārša. Vienkārši ievadiet derīgu e-pasta adresi, iestatiet paroli un sāciet meklēt darbu. 

Jūsu konts kalpos kā informācijas panelis, uz kura varēsiet sekot līdzi savām pieteikumiem un saņemt svarīgus jaunumus.

Pieteikuma aizpildīšana

Aizpildot pieteikuma veidlapu, nepieciešama uzmanība pret detaļām. Sāciet, augšupielādējot savu pēdējo dzīves aprakstu. Pēc tam, nodrošiniet savu kontaktinformāciju un atbildiet uz konkrētiem jautājumiem, kas saistīti ar darbu.

Šie dati ir būtiski, lai darba devēji varētu novērtēt, vai esat labi atbilstošs darbam. Pārliecinieties, ka jūs esat godīgs un precīzs savos atbilžu sniegumos. Pirms iesniegt pieteikumu, divreiz pārbaudiet to.

Amata prasības

Iepazīstot ar amata prasībām, jūs varat pārbaudīt, vai jūsu spējas un pieredze atbilst konkrētiem amatiem. Šeit ir izklāsts:

  • Noliktavas darbinieks: Nepieciešams vidusskolas diploms vai ekvivalents; jābūt spējīgam pacelt 50 mārciņas.
  • Programmatūras izstrādātājs: Nepieciešams bakalaura grāds datorzinātnēs vai līdzīgā jomā; ir jāzina vismaz viena programmēšanas valoda labi.
  • Apkalpošanas speciālists: Nepieciešams vidusskolas diplomu; jābūt izcilām komunikācijas un problēmu risināšanas prasmēm.
  • Mārketinga vadītājs: Nepieciešams bakalaura grāds mārketingā; jābūt stabilai pieredzei šajā nozarē.
  • Datu analītiķis: Nepieciešams bakalaura grāds attiecīgajā jomā; jābūt prasmīgam datu analīzes rīkiem.
  • Finanšu analītiķis: Nepieciešams bakalaura grāds finansēs vai grāmatvedībā; nepieciešamas izcilas analītiskās spējas.
  • Cilvēkresursu vadītājs: Nepieciešams bakalaura grāds cilvēkresursos vai līdzīgā jomā; jābūt pieredzei cilvēkresursu praksēs.
  • Darījumu vadītājs: Nepieciešams bakalaura grāds; nepieciešama pieredze vadībā un darbību loģistikā.
  • Grafiskais dizaineris: Nepieciešams bakalaura grāds grafiskajā dizainā vai līdzīgā jomā; jābūt portfelim ar iepriekšējo darbu.
  • Produkta vadītājs: Nepieciešams bakalaura grāds biznesā vai saistītā jomā; jābūt pieredzei produktu vadībā un attīstībā.

Padomi labākam dzīvesgājumam

Sāciet ar spēcīgu dzīvesgājumu. Šī sadaļa palīdzēs jums izveidot dzīvesgājumu, kas piesaista uzmanību un atbilst jūsu darba devēja cerībām.

Izstrādāt izceļojošu dzīves aprakstu

Jūsu dzīves aprakstam jāatspoguļo jūsu pieredze, prasmes un sasniegumi. Koncentrējieties uz mērāmiem sasniegumiem un pieredzi, kas ir svarīga konkrētajam darbam.

Pielāgojiet savu dzīves aprakstu īpaši konkretajam darbam, nodrošinot, ka tas atspoguļo darba prasības. Izvēlieties profesionālu izkārtojumu un divreiz pārbaudiet, lai atrastu kļūdas.

Atslēgvārdu optimizēšana

Pareizo atslēgvārdu izmantošana ir būtiska, it īpaši sistēmās kā Amazon. Iekļaujiet konkrētas prasmes, kvalifikācijas un darba nosaukumus, kas atbilst darba aprakstam.

Izmantojiet uzņēmuma pašu valodu savā rezumē, lai palielinātu savas pieteikuma redzamību un atvieglotu rekruteriem saprast, kāpēc jūs varētu būt piemērots kandidāts.

Pārvietošanās intervijās

Veiksmīga intervijas iznākums ir atslēga darba iegūšanai. Šeit ir tas, ko jums jāzina par procesu, intervijas formātiem un sagatavošanās padomiem.

Pārraudzīšanas procesa apkopojums

Kad tavs pieteikums tiek izvēlēts, tu ienāksi intervijas fāzē. Amazon intervijas ir visaptverošas un prasīgas.

Tas parasti sākas ar telefona sarunu, var ietvert tehnisko novērtējumu noteiktām lomām un beidzas ar klātbūtnes intervijām ar vairākiem komandas locekļiem.

Interviju formāti

Amazon veic intervijas virtuāli un klātienē. Virtuālās intervijas parasti ir pirmais solis, lai palīdzētu darbiniekiem attālināti atlasīt kandidātus.

Klātienes intervijas parasti notiek Amazon vietas unikās vietās un piedāvā padziļinātus ieskatu par jūsu piemērotību konkrētai lomai un komandai.

Amazon pieteikšanās un interviju process

Pēc sava tiešsaistes pieteikuma iesniegšanas darbam Amazon, tev būs jāiziet intervijas posmi. Amazon darbinieks piezvanīs tev, lai veiktu tiešsaistes novērtējumu, ja tavs pieteikums tiks akceptēts. Veiksmīga nokārtošana ved uz telefona interviju.

Sākotnējā intervijā Amazon gaidi uzvedības jautājumus, kas atbilst viņu vadības principiem. Tehniskām pozīcijām sagatavojies uz tehnikas jautājumiem, pārskatot galvenās datorzinātnes koncepcijas. Piemērojuma jautājumi varētu ietvert:

  • Apraksti sarežģītu problēmu, kuru atrisināji. Kāda bija iznākuma?
  • Kā tu ved un motivē citus?
  • Vai tu esi kādreiz bijis projekta iniciators?
  • Apraksti risku, ko uzņēmies vai kļūdu, ko izdarīji. Kā tu risināji situāciju?

Pēc telefona intervijas, sejas pret seju intervijās tiks uzdoti gan uzvedības, gan tehnikas jautājumi. Var gadīties, ka tiksies ar vairākiem intervētājiem no dažādām departamentām atkarībā no darba. Katra intervija parasti ilgst aptuveni 45 minūtes, ar baltās kartes jautājumiem tehnikas lomām.

Kā sagatavoties kopējam pieteikumam

Sagatavošanās ir būtiska veiksmes nodrošināšanai jebkurā pārrunāšanas situācijā. Šeit ir svarīgi padomi, lai jums veicinātu labu sniegumu un izdarītu spēcīgu iespaidu savās pārrunās:

  1. Ziniet lomu, uz kuru pieteicaties, un saskaņojiet savas prasmes un pieredzi atbilstoši.
  2. Iepazīstieties ar Amazon vadības principiem, jo tie ir svarīga pārrunu procesa sastāvdaļa.
  3. Izmantojiet STAR metodi (Situācija, Uzdevums, Darbība, Rezultāts), lai apgūtu atbildes uz uzvedības jautājumiem.
  4. Izlasiet savu dzīves aprakstu un būtiet gatavs detalizēti runāt par sava darba un sasniegumu.
  5. Vingrojiet pārrunas ar draugu vai karjeras treneri, lai pilnveidotu savas atbildes un saņemtu atsauksmes.

Saprotiet principus

Amazon sekos 14 vadības principiem, kas ietekmē tās lēmumu pieņemšanu un darbības. Šie principi fokusējas uz klientu apsēstību, atbildību un domāšanu uz priekšu.

Katrs princips sniedz ieskatu uz uzņēmuma kultūru un to, ko tas sagaida no saviem darbiniekiem.

Nozīme tiešo darbinieku atlase

Intervijās atlases komanda novērtē, cik labi kandidāti atbilst šiem principiem. Parādot savu saprašanu un ievērošanu šiem principiem, var palielināt savas iespējas iegūt darbu.

Intervijās ir svarīgi parādīt, kā jūs iekļaujat šos principus savā darba etikā un pieejas problēmu risināšanā.

Algu Pārskats

Šeit ir informācija par dažādu lomu ienākumiem:

  • Noliktavas darbinieks: Parasti ienākumi ir apmēram no $15 līdz $20 stundā.
  • Programmatūras izstrādātājs: Gaidiet gadskārtējo algu no $80,000 līdz $160,000, atkarībā no jūsu pieredzes.
  • Patērētāju servisa pārstāvis: Tipiskie gadskārtējie ienākumi svārstās no $30,000 līdz $45,000.
  • Mārketinga vadītājs: Gadskārtējie ienākumi parasti ir no $80,000 līdz $120,000.
  • Datu analītiķis: Ikgadējā algu diapazons ir no $60,000 līdz $100,000.
  • Finanšu analītiķis: Gadskārtēji jūs varat nopelnīt no $60,000 līdz $100,000.

Nobriedums

Vai tu gatavojies Amazon pieņemšanas procesam? Svarīgi ir zināt katru posmu no šī ceļojuma. Sāc, izveidojot izceļošu CV un pilnveidojot savas intervijas prasmes.

Uzzini par Amazon pamatprincipiem un to, ko tie piedāvā attiecībā uz kompensāciju. Ar stabilu sagatavošanos tu atver daudzas iespējas.

Lasīt citā valodā